WonderBaby Contact WonderBaby Informatii Livrare Informatii Plata Informatii Stocuri WonderBaby - Home Banii garantat in 10 zile WonderBaby - Home Informatii Comanda
Cosul Tau   0 Produse  | 0.00 Lei
Lista dorintelor (trebuie sa fii autentificat).
Categorii
Relatii clienti
Relatii clienti
Recomandari
George Adrian Marin a spus:
scaunelul arata foarte bine, chiar mai bine decat in poza, se ansambleaza usor, si este destul de solid. Comanda a venit destul de repede, iar firma de curierat serioasa. Deci nu am decat lucruri bune de spus despre acest scaunel si wonderbaby. Cumparati cu incredere.

Wonder Toys - magazin online jucarii
Aici gasesti modele diferite de scaune de masa copii, scaune cu masuta pentru bebelusi, scaune din lemn sau scaune metalice copii, marca Bertoni, Brevi, Primii Pasi, Chicco, Inglesina, Jane, Hauck.
Pentru hranirea bebelusului dumneavoastra avem biberoane colorate, perii pentru biberoane, suporturi uscare biberoane, canite cu pai, canite anticurgere, farfurii si tacamuri copii, bavete.
Pentru mamici avem pompe pentru san, perne pentru alaptat.
Ca accesorii pentru prepararea hranei bebelusului va recomandam gama de sterilizatoare biberoane (electrice sau cu microunde), incalzitoare pentru biberoane, roboti de bucatarie pentru hrana copii, recipiente termoizolatoare biberoane.